Fra uke til uke

 

Den første tiden er mye et svart hull, men det ble delvis skrevet en dagbok i uke 17 og 18.

Uke 19  

Behandlingen starter og det er lange dager på sykehuset. 

Uke 20

Er hjemme på perm til mandag 22/5.  Da er det den tredje runden med cellegift. Hittil har jeg ikke hatt andre bivirkninger enn at håret løsner. Den 20 mai tok mamma like godt å snauet vekk hele hårsveisen.   

Uke 21

Hjemme på perm til mandag 29/5. Blodprøvende på torsdag var som forventet.   Fikk en lettere forkjølelse på fredag og vært plaget med sår hals gjennom hele helga. Vært på nippet til å måtte reise inn for å gå i gang med antibiotika, men feberen har ikke vært over 38, målt under armen. Stor matlyst, men svingende humør. Var ute og syklet litt og spilte litt basket på søndag. Ble fort sliten. 

Uke 22

Pigg igjen etter den lille feberkula. 1 døgns cellegiftpåfyll gikk greit. Ble med mamma og pappa til Kragerø. Selv om det blåste endel ble nybåten til lars prøvekjørt i 45 knop. Fikk prøvd litt fisking, uten napp, bare pappa fikk en pass stor steketorsk som vi ga til morfar. Dro hjem lørdagskvelden og var en liten tur på kalvøya på søndagen. Stakk tærne i vannet, med følte meg endel slapp og sovnet i gresset, mens resten av fam. sparket fotball.

Uke 23

Bare 5 minutters medisinpåfyll på sykehuset + narkose for å ta avgjørende benmargsprøve da. Fint Resultat ! Benmargen var frisk for kreftceller, hurra! Noe høy verdi på hvite blodlegemer, men bra produksjons av egne blodplater og røde blodlegemer. Tirsdag ordnet mamma enerom på Vangen leirskole hvor førskolekameratene fra barnehagen var. Fikk en overnatting der og ble med på stallarbeid og hesteridning på onsdag. Kjempemorsomt. Fikk en ny Nintendo, LEGO-Racers fra fam. Eriksen på hvaler. Megakul, Tusen takk. Avsluttet uka med pinse i Kragerø. Ergelig, bare Celine fikk 4 torsker, to fra båt, to på stang fra land.

Uke 24

Cellegiftkuren gikk uten bivirkningen. Begynt med daglige (10 ganger) sprøyter på sykehuset, som kunne gi blanke øyen og følelsen av dizzyness, men det går uten problemer å ta de. Startet med nedtrapping av prednisolon (cortison) medisinen (Halvering av dose hver 3. dag) og avsluttet Zantacen. Fikk vært med på avslutning i barnehagen med sang osv. Opplevdes litt merkelig, fordi  stemmen er blitt litt skjelven og rar.  

Uke 25

Sluttet med prednisolon og 10 dagers sprøytekur. Dro til Kragerø fredag morgen for å feire Sankt hans på fjorden. Sov endel i bilen og var oppe til seint på natt. Fikk se hvordan brannmannen tente på det kjempebålet på midtfjordskjær  med bensin og en lang fakkelstang. På lørdag var det skiløp i Blindtarmen og mange folk på by'n. Vi dro utover uten å se så mye på det. 

Uke 26

En annen type liten dose cellegiftkur på mandag, men med Salidex-skylling, dvs intravenøst saltvann og calsium i et døgn etterpå. Fra onsdag til lørdag er det daglige sprøyter på sykehuset igjen + en pille hver kveld i ti dager. Mamma og pappa maser om spisingen, men matlysten er borte. Det blir bare med noen glass sjokolademelk og litt knekkebrød innimellom. Må sove og slappe av på sofaen endel, med litt forbigående feber p.g.a sprøytene. Ellers skjer det ikke så mye. Celine og Simen er i Kragerø hos Farmor og Farfar. Ingvild har siste uka i bhg. 

Uke 27 til uke 31

Planen var å tilbringe sommerferien i rolige former på hytta på Braatø på Skåtøy i Kragerø med fisking, fotball og lek i vannkanten mellom de planlagte behandlingperiodene inne på RH i Oslo og ev. daglige turer til Telemark sentralsjukehus (TSS). Det lykkes delvis. I andre runde av cellegiftkuren ville ikke feberen gå ned og legene beordret øyeblikkelig innleggelse da tempen ble målt til 40 grader med midnatt den 5. juli. Noe pjusk kom Kjetil med mamma tilbake til farmors bursdag lørdag 9, men han kom seg etter et par dager. I løpet av uke 28 fikk Ingvild utslett som lørdag 15. ble bekreftet å være VANNKOPPER. I hui og hast dro vi om kvelden til TSS for å få satt spesialvaksine. Kjempedyre dråper, men de virket. Da han skulle inn til planlagt kur tirsdag 25. var det bare ubetydelig vannkopp utbrudd, men det ble utsettelse. Vi fikk dermed en uke til med familien samlet. I hele sommer har  allmentilstanden vært god, selv med høy feber under kuren.

Her avsluttes uke til uke historien. Istedet blir det en annen form for historikk basert på det som skrives på akkurat nå status sida

                                                   --------------