Velkommen til familien Joheim

Hei, Bare så du er advart.  Det er ikke noe nytt her, siden Kjetil døde. Vi må omarbeidet sidene før de er presentable. Tar bare litt tid. Ikke alle linkene funker lenger heller. Albumet er fjernet og du kan ikke legge inn nye hilsener, men pytt, vår "historie" er i hvert fall der. 

Vi bor i Ekeberglia i Bærum i en gul tomannsbolig. Familien består av mamma, Tine og pappa, Sindre og barna Celine, Simen, Kjetil og Ingvild. De tre eldste barna går på Høvik skole, mens Ingvild går i Høvik barnehage. Tine jobber som spesialpedagog for Haug skoles ressurssenter, mens pappa er konsulent i selskapet ClusterSoft.

Det er mest tull og tøys på disse sidene, men du kan følge med på hvordan det går med Kjetil og sykdommen hans akkurat nå eller se tilbake. Det er også mulig å  sende en hilsen til familien eller kikke på noen bilder i albumet

Med MSN passport konto og Netmeeting innstallert er det mulig å se oss live via et WEB kamera som vi har anskaffet. Har du lyst, ta kontakt via Messenger og konto sjoheim@hotmail.com for en enkel chat eller ev. en lyd og video seanse....!

Vi ser ikke lenger behovet for å holde disse sidene ajour til enhver tid. Det er ikke så mye forandringer i tingenes tilstand og Ting Tar Tid, men av og til vil det komme tilføyelser/endringer/forbedringer, så ikke gi opp. Kan hende du må bruke refreshknappen for å finne oppdateringene, men uansett:

Velkommen tilbake!

Medlemmene

Celine snart 13 år     Simen 10,5 år    Kjetil snart 8 år     Ingvild 4,5 år

Sindre  snart 42 år    Tine 39 år

Alle i familien har egen mailkonto, som er satt sammen av fornavn@joheim.no

Celine bruker bare cella65@hotmail.com

Simen bruker mest simenj13@hotmail.com