Født 12 april 1994

Hei !

Her kan du lese min historie så langt i livet. Først 5 år i Fornebu barnehage, så Høvik Skole, der jeg nå går i 2A. Noen ganger er livet litt leit fordi jeg har vært syk så lenge, men jeg prøver å ikke klage.  

Det begynte like etter påske i fjor. Jeg følte meg utafor, kroppen min var full av blå flekker, jeg svettet om natten og ble fort sliten. En gang jeg datt på sykkelen og styret traff meg på siden av magen, fikk jeg veldig vondt der, lenge. Farmor som er doktor kom på besøk lørdag 29 april 2000 og forsto jeg var veldig dårlig. Hun kjente at milten og leveren var hovnet opp og fikk meg rett på sykehus. Der fant de ut jeg hadde  Leukemi, nærmere bestemt ALL type blodkreft. Nå får jeg cellegiftmedisin og har innlagt en CVK.

Jeg må være forsiktig så jeg ikke blir smittet. Derfor kan jeg heller ikke være der det er mange mennesker.  Håret mitt har jeg mistet for en stund. Jeg må ta medisin ofte og stelle tennene fire ganger om dagen, men ellers har jeg det greitt. 

Her ser du meg i sykesenga før jeg får medisin, sammen med min nye venn, kjemomannen Kasper

Pappa har skrevet om hvordan det hele har vært fra uke til uke  inntil i sommer. Heretter vil han prøve skrive om hvordan jeg har det akkurat nå og om hva som skal skje framover i behandlingen

Tusen Takk til alle som har skrevet i gjesteboka.  Den er blitt printet ut flere ganger og det er veldig koselig når pappa leser høyt for meg. Fint å høre fra bhg Sture og morsomt å få disney postkort fra deg Eline. Artig at så mange fra 1. klasse har vært innom hjemmesida mi allerede. Har du lyst kan du sende en hilsen du også. Husk å legger igjen email adresse, så har jeg den i tilfelle jeg får lyst til å svare. 

Ved hjelp av en skoledagbok prøver jeg å holde kontakten med skolen og klassen min de dagene jeg er på sykehuset. Da vet jeg hva de gjør og jeg kan fortelle hva jeg lærer på sykehusskolen - kjempesmart.

Hilsen Kjetil